Studio des Bouvrie, een introductie

Een interieurarchitectuur / interieurontwerp studio, showroom en creative lab onder één dak

Studio des Bouvrie...

Studio des Bouvrie is het Nederlands ontwerpbureau dat architectuur, interieurontwerp, meubels, accessoires en kunst in unieke designs combineert. Gevestigd in een historisch arsenaalgebouw in Naarden levert ons team ontwerp innovaties. Studio des Bouvrie en de interieuraccessoires shop zijn zonder afspraak open voor het publiek. Laat je inspireren en kom de 1000 vierkante meter aan interieurs en kunst bekijken.

 

Meer dan interieurontwerp

Naast het ontwerpen van woningen en nieuwbouw-interieurs begeleidt Studio des Bouvrie verbouwingen. Ook voor een restyling van uw huidige interieur bent u bij ons aan het juiste adres. Wist u dat we in Naarden naast woonaccessoires tonen deze ook uit voorraad verkopen?

Onze kleurrijke wortels
De studio is in 1986 opgericht door het creatieve koppel Jan en Monique des Bouvrie. Hoewel Des Bouvrie een lange memorabele geschiedenis heeft in het gebruik van zwart en wit in haar designs, staan we graag bekend als de ontwerpstudio die het volledige kleurenspectrum verrassend toepast! Zwart en wit zijn de dragers van alle kleuren. Wij geloven dat de klant en het project het palet bepalen dat we in interieurontwerpen toepassen.

Onze missie

Bij Studio des Bouvrie vertalen we de persoonlijkheid van onze opdrachtgevers in bijzondere (interieur)architectuur en interieurdesign. Door persoonlijkheid te combineren met esthetiek, functionaliteit en kunst leveren we opmerkelijke projecten op.
Dagelijks werken wij met passie aan het vertalen van de ideeën van onze gewaardeerde klanten, zonder vast recept. Ons multidisciplinair ontwerpteam begeleidt en ontzorgt tijdens het gehele traject van concept tot oplevering.
Ons trackrecord van verrassing, toewijding, professionaliteit en service zijn het bewijs van ons succes.

Innovatie verwerpt de status quo
Des Bouvrie staat bekend als innovator. In de jaren 80 zorgde Jan ervoor dat Nederland anders tegen wonen aankeek. Hij veranderde de status quo door te laten zien hoe je van een traditionele woning een echte leefruimte kunt maken waar vele aspecten van het leven samenkomen. De eigentijdse keuken en het kookeiland waren destijds revolutionair. Studio des Bouvrie was een pionier: de gedachte dat een leefruimte met jou als persoon meegroeit, heeft de weg vrijgemaakt voor talloze interieur- en meubel-superstores. 

Het werk van Jan des Bouvrie is gebaseerd op zijn overtuiging dat: “Een woonruimte is de vertaling van je persoonlijkheid”. Dit motto vormt de basis van al onze huidige ontwerpactiviteiten op maat.

Onze visie

Studio des Bouvrie streeft ernaar om haar positie als innovatief interieur- en architectuurbureau te behouden. Ons team blijft haar creatieve werk ontwikkelen door middel van internationale ontmoetingen, beurzen en inspiratie, waaronder uit de ambachten en kunstscene.

The Studio

OUR WORK
INTERIOR
ARCHITECTURE
PRODUCT
ABOUT

OUR QUALITIES
THE WAY WE WORK

E-shop
CONTACT