Bijzondere gebouwen

De persoonlijkheid van onze opdrachtgevers vertalen naar bijzondere architectuur

Wanneer bezoekers de ontwerpstudio binnenlopen zien wij vaak dezelfde verbazing: “Ontwerpen jullie ook gebouwen?”‘ Jazeker! De architectuur die wij ontwerpen varieert van residentieel tot commercieel. Als gedreven ontwerpers is het ‘t allermooiste om in een woonconcept binnen en buiten op elkaar af te stemmen. In de ontwerpstudio kunnen we u hiervan treffende voorbeelden laten zien.

Werkwijze architectuurontwerp

We beginnen met het verkennen van de persoonlijkheid van onze klanten door te luisteren en een open gesprek te voeren om vervolgens onze eerste ideeën om te zetten in handgetekende schetsen. Wij geloven dat handmatig schetsen creativiteit aanwakkert. Veel design- en architectuuriconen zijn geboren op schetspapier, bierviltjes of sigarendoosjes. Onze grondlegger Jan des Bouvrie tekende veel van de eerste schetsen van zijn designiconen op de laatste.

Wanneer wij met onze klanten de juiste richting vinden, stappen we over naar de gedigitaliseerde wereld en gebruiken we de computer om virtuele werelden te creëren die onze klanten kunnen ervaren. 

Tijdens het proces van intake tot realisatie werken we samen met partners waaronder bouwers, ambachtslieden en kunstenaars, allen met een identieke drive voor detaillering en kwaliteit.

Architectuur
Lookbook

OUR WORK
INTERIOR
ARCHITECTURE
PRODUCT
ABOUT

OUR QUALITIES
THE WAY WE WORK

E-shop
CONTACT